Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: ۱۵۳ سمن دارای اعتبارنامه را در سطح استان داریم، که در سال ۹۸ موفق شدیم یک شناسه ملی بگیریم و در سال گذشته نیز ۱۱ شناسه ملی برای سمن‌ها اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ میثم پاریزی در نشست صمیمی استاندار کرمان با سازمان‌های مردم نهاد جوانان اظهار داشت: در سال ۹۹ با برگزاری ۶ جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان توانستیم جزو استان‌های برتر در این حوزه با مصوبات بسیار خوبی که قابلیت تعمیم به شهرستان‌های استان را داشت، باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ضمن تبریک ایام و اعیاد شعبانیه با اشاره به اینکه این نشست گرامیداشت هفته جوان است، به بیان گزارشی از این حوزه طی یک سال گذشته پرداخت و افزود: در حوزه جوانان، ۵ بخشِ مشارکت‌های اجتماعی، حوزه نظارت بر امور جوانان، طرح‌های ملی، ازدواج و حوزه فرهنگی فعالیت دارند.

پاریزی به صدور اعتبارنامه سمن‌های جوانان اشاره کرد و با اعلام اینکه ۱۵۳ سمن دارای اعتبارنامه را در سطح استان داریم، بیان داشت: در سال ۹۸ موفق شدیم یک شناسه ملی بگیریم و در سال گذشته نیز ۱۱ شناسه ملی برای سمن‌ها اخذ شد که با توجه به جلسه‌ای که در پایان سال با حضور استاندار و معاون وزیر داشتیم، می‌توان گفت، اکنون بستر برای اخذ شناسه ملی سمن‌ها فراهم است و امیدواریم در سال جدید بتوانیم تمام سمن‌ها را شناسه دار کنیم.

او با بیان اینکه اولویت ما در بحث برگزاری دوره‌های آموزشی، توانمند سازی است، تصریح کرد: مجموعاً بیش از ۹۰ جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان طی پارسال در حوزه شهرستان‌ها برگزار شد و با توجه به اینکه محوریت کار مسائل آموزشی است، بیشتر نگاه به آموزش و توانمندسازی حوزه جوانان مطرح بوده که امیدواریم این ظرفیت‌ها بتواند در کنار ظرفیت دستگاه‌ها به رشد همه جانبه بخش‌های مختلف به ویژه در حوزه مسائل فرهنگی کمک کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان با اشاره به اینکه در سال ۹۹، سه اقدام شاخص و ملی در حوزه جوانان در استان کرمان اتفاق افتاد، بیان داشت: سامانه ملی امید زندگی را داشتیم که یک سامانه مشاوره‌ای با قابلیت کشوری است و دبیرخانه این سامانه در کرمان است که با حضور خود وزیر از این سامانه رونمایی شد.

پاریزی گفت: راه اندازی شبکه ملی آسیب‌های اجتماعی نیز از دیگر این اقدامات است که دبیرخانه این طرح به عنوان یک طرح ملی در کرمان است و به طور اختصاصی مسائل، مشکلات و مواردی که در مناطق حاشیه نشین شهرهاست را دنبال و رصد می‌کند.

او افزود: برگزاری کنگره علمی تحت عنوان مشارکت‌های اجتماعی را داشتیم که لازم می‌دانم از مجموعه استانداری به واسطه همراهی و همچنین مجموعه وزارت ورزش و جوانان تشکر و قدردانی کنم؛ چرا که علی رغم اینکه ۶ استان متقاضی بودند، این اعتماد را به استان کرمان داشتند و ذیل معاونت جوانان و مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت، این میزبانی را به کرمان دادند.

پاریزی تصریح کرد: در بحث فعالیت‌های عمرانی، راه اندازی ۵ خانه جوان را در شهرستان‌های استان در دستور کار داریم که با پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصد، مراحل اجرایی آن‌ها در حال انجام است.

او با اعلام اینکه متأسفانه خانه جوان شهر کرمان سالهاست در اختیار مجموعه جوانان نیست، بازپس گیری و واگذاری آن به جوانان را به عنوان یک مطالبه عمومی مطرح و ابراز امیدواری کرد: این مجموعه به زودی به مجموعه جوانان برگردد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان با اشاره به برنامه‌های حوزه جوانان طی یک سال شیوع کرونا گفت: سمن‌های جوانان، تلاش‌های زیادی در این زمینه در سطح استان داشتند، به ویژه در بحث تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی، ۲۱ هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی به همت آن‌ها بین خیلی از افرادی که به دلیل شروع کرونا آسیب دیده بودند و تحت پوشش هیچ موسسه و نهادی نبودند، با نگاه به لزوم حذف همپوشانی در حوزه خدمات رسانی به صورت مطلوب و عادلانه در سطح استان تهیه و توزیع شد.

پاریزی افزود: بیش از ۲۵ هزار بسته بهداشتی نیز در سطح استان با تلاش سمن‌های حوزه جوانان توزیع شد.

او با تأکید بر ارائه آموزش‌ها در حوزه جوانان بیان داشت: آموزش‌ها حتماً باید در زمینه توانمندسازی باشد و سمن‌های جوانان باید دقت داشته باشند اگر اعتباری از طریق حوزه اختصاص می‌یابد باید به همین منظور (توانمندسازی) صرف شود.

پاریزی افزود: با توجه به تعدد سمن‌های جوانان استان در حوزه آسیب‌های اجتماعی، انتظار کاهش آسیب‌های اجتماعی است و همه باید نسبت به این مسئله احساس تکلیف کنند و بازخورد آن را از دستگاه‌هایی بگیرند که آسیب‌های اجتماعی را رصد می‌کنند، اگر کاهش اتفاق افتاد ما توانسته ایم در این حوزه مثبت عمل کنیم.

او تصریح کرد: در بحث اشتغال، مجموعه سمن‌هایی که در این حوزه فعالیت می‌کنند باید نگاهشان به تکمیل چرخه تولید و فروش متناسب با ظرفیت‌ها و نیاز‌های هر منطقه و نیاز‌های شهروندان مجموعه استان و سایر استان‌ها که می‌توانند در این زمینه به ما کمک کنند، باشد.

پاریزی به امکانات تفریحی و ورزشی در حوزه ورزش نیز اشاره کرد و افزود: نگاه ما به مجموعه استان نگاه به توسعه متوازن است که امیدواریم در این مسیر گام مثبتی را برداریم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سمن میثم پاریزی ورزش و جوانان استان کرمان مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان پاریزی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان سامانه امید زندگی شبکه آسیب های اجتماعی آسیب های اجتماعی سمن های جوانان ورزش و جوانان جوانان استان سطح استان حوزه جوانان استان کرمان شناسه ملی سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۶۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«سیروس سجادیان» از حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

مردم نمایندگانی مطالبه‌گر و فراجناحی می‌خواهند

سجادیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید گفت: به اعتقاد بنده، مردم در این دوره، مجلس و نمایندگانی مطالبه‌گر می‌خواهند؛ مجلسی که بتواند فراجناحی عمل کند و اصلی‌ترین و مهمترین دغدغه‌اش مردم باشد.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه مرودشت ارسنجان و پاسارگاد افزود: به طور حتم نمایندگان باید منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بدانند.

وی افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس هستیم اما قطعاً باید تلاش شود که منافع عمومی قربانی مصلحت‌های حزبی نشود.

اولویت اصلی کشور حل مسائل اقتصادی و معیشتی مردم است

نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مرودشت ارسنجان و پاسارگاد در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین موضوعاتی که باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد به ویژه با توجه به حوزه تخصصی وی چیست؛ پاسخ داد: اولویت اول کشور موضوعات اقتصادی است و بر همین اساس و با توجه به شعار سال مدنظر رهبر معظم انقلاب باید جهش تولید با مشارکت مردم در دستور کار قرار گیرد چرا که مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و به بهبود معیشت مردم، اشتغالزایی و توسعه متوازن استان و کشور کمک کند و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

سجادیان با بیان اینکه حل مشکلات و مسائل مربوط به اقشار کم درآمد به ویژه کارمندان، کارگران، کشاورزان و روستاییان و فرهنگیان و کسبه و شهروندان کم درآمد و … را به صورت ویژه پیگیری خواهم کرد افزود: در امور اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به تولید، بانک‌ها و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید به این موضوع ورود جدی داشته باشد و کار را برای مشارکت بیشتر مردم در تولید آسان کنند.

وی در خصوص اولویت استان فارس نیز گفت: یکی از اولویت‌های استان فارس موضوعات کشاورزی است که با توجه به شرایط حوزه انتخابیه مرودشت ارسنجان و پاسارگاد به صورت ویژه موضوعات مربوط به کشاورزی و مدیریت این حوزه دنبال خواهد شد و علاوه بر این اشتغالزایی و بهبود معیشت مردم و پیگیری دغدغه‌های اصلی مردم نیز به صورت اولویت در دستور کار قرار خواهد گرفت.

سجادیان در پاسخ به این سوال که اولویت شما در مجلس آینده حضور در کدام کمیسیون خواهد بود نیز گفت: در این زمینه نیز با نخبگان و متخصصان و مردم مشورت خواهم کرد اما در حال حاضر با توجه به نیاز شهرستان، کمیسیون کشاورزی و به لحاظ تخصصی نیز کمیسیون حقوقی قضائی و یا کمیسیون اجتماعی اولویت‌های بنده جهت حضور در کمیسیون‌ها با هدف خدمت بهتر به مردم کشور و حوزه انتخابیه‌ام و مردم خوب سه شهرستان مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد خواهد بود.

خشکسالی یکی از چالش‌های اصلی استان فارس است

وی در ادامه گفت: به اعتقاد بنده استان فارس دارای پتانسیل‌های زیادی در حوزه‌های مختلف است که متأسفانه برخی از این ظرفیت‌ها مغفول مانده که با کمک دیگر نمایندگان در خصوص به فعلیت رساندن این ظرفیت‌ها تلاش خواهیم کرد.

سیروس سجادیان یکی از مهمترین چالش‌های استان فارس طی چند سال اخیر را خشکسالی دانست و گفت: برای رفع این چالش نیز باید به سمت مدیریت صحیح و استفاده از روش‌های نوین کشاورزی و آبیاری و دیگر روش‌های علمی و تجریه موفق رفت.

توسعه گردشگری را به صورت جدی دنبال خواهم کرد

وی یکی دیگر از ظرفیت‌های مغفول مانده استان فارس را موضوع گردشگری دانست و گفت: استان فارس بالاترین آمار آثار میراثی ثبت جهانی و ملی را در کشور دارد که متأسفانه آن‌گونه که باید از این ظرفیت استفاده نشده و بر همین اساس رفع موانع حوزه گردشگری که در نهایت اشتغالزایی و … را به همراه دارد نیز به صورت جدی توسط بنده دنبال خواهد شد.

کد خبر 6093115

دیگر خبرها

  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان در زنجان شکل گرفت
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد