Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، بر اساس مفاد قانون جدید، صدور و انتقال هر برگه چک مستلزم ثبت در «سامانه صیاد» است و تمام دارندگان دسته چک از این پس موظف‌ هستند بعد از صدور چک، اطلاعات چک صادرشده را به همراه اطلاعات دریافت‌کننده آن شامل کد ملی یا شناسه ملی ذینفع، مبلغ و تاریخ سررسید در «سامانه صیاد» ثبت کنند.
همچنین نقد کردن چک تنها توسط شخصی که به عنوان دریافت‌کننده، نامش در سامانه ثبت‌شده است، امکان‌پذیر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا دریافت‌کننده چک نیز قادر خواهد بود نسبت به احراز هویت صادرکننده چک اقدام کند.
مشتریان بانک دی می توانند برای ثبت، تأیید و انتقال چک در سامانه صیاد از طریق نت دی و جت دی اقدام کنند.
گفتنی است، بانک دی به منظور آشنایی هر چه بیشتر مخاطبان و مشتریان خود با «قانون جدید چک»، صفحه ویژه‌ای را طراحی و با ابزارهای مختلف رسانه‌ای، اطلاعات مربوط به این قانون را اطلاع‌رسانی کرده است.
مخاطبان می‌توانند با مراجعه به صفحه http://day24.ir/check.html اطلاعات لازم در این باره را کسب کنند.

پربیننده ترین در مورد FATF اگر از من می‌پرسیدند حتما تایید می‌کردم/ دلار ۴۲۰۰تومانی را یک شبه حذف کنید چگونگی فعالیت بانک‌های دولتی از شنبه تراکنش بدون کد ملی در «پایا» برگشت می‌خورد/ بانک‌ها برای ثبت حساب‌ در بانک مرکزی اقدام کنند فساد شبکه بانکی +فیلم هشدار وزیر اقتصاد درباره نرخ سود به بانک‌ها

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انتقال چک برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۲۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس ابراهیمی امروز پنج‌شنبه در جلسه بررسی تبصره ۱۸ قانون بودجه لرستان، اظهار داشت: اعتبار مربوط به جز سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ از آذرماه گذشته به بانک‌ها پرداخت و روند کار در اختیار دستگاه‌های اجرایی متعهد قرار گرفت که در پایان سال گذشته بیش از ۴۴ درصد آن پرداخت شد.

وی ادامه داد: هدف‌گذاری که در کشور برای پرداخت این تسهیلات در کشور در نظر گرفته شده است پرداخت ۷۰ درصدی است که امیدواریم باتوجه‌به باز بودن سامانه پرداخت در بانک‌ها و تسریع روند تکمیل پرونده و معرفی به بانک‌ها از مرز ۷۰ درصد نیز عبور کنیم.

معاون استاندار لرستان در مورد بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۱، اظهار کرد: در این بخش از پرداخت تسهیلات نیز در سطح کشور وضعیت خوبی داشته و جزو دو استان برتر کشور هستیم.

ابراهیم، ی گفت: در جز چهارم تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۲ نیز که در اختیار دستگاه‌های حمایتی است به‌خوبی عمل شده و از ۱۳۰۰ میلیارد سهم استان تا کنون بیش از ۱۰۰۰ میلیارد جذب و پرداخت شده است.

کد خبر 6094995

دیگر خبرها

  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند
  • امروز، پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • انتقال پیام لیزری توسط ناسا به زمین
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)