Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس حزب جنبش ملی گرای ترکیه (MHP) در واکنش به اقدام رئیس جمهور آمریکا در به رسمیت شناختن نسل کشی ارامنه، خواستار فعال سازی سامانه اس ۴۰۰ و آغاز استفاده از آن شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، «دولت باغچه لی» رئیس حزب جنبش ملی گرای ترکیه، امروز سه شنبه در اظهاراتی به اقدام رئیس جمهور آمریکا در به رسمیت شناختن نسل کشی ارامنه واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



باغچه لی با توجه به نگرانی‌های آمریکا از فعال شدن سامانه موشکی اس ۴۰۰ در ترکیه، خواستار آن شد تا ارتش ترکیه فعال سازی این سامانه و استفاده از آن را آغاز کند.

اقدام ترکیه در خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ با واکنش شدید آمریکا مواجه شد و موجب گردید تا واشنگتن ترکیه را از طرح جنگنده‌های اف ۳۵ کنار بگذارد.

در این میان اقدام اخیر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا، در نسل کشی کشتار ارامنه موجب خشم ترکیه شده است.

در همین رابطه، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، در سخنانی اعلام کرد: «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا درباره اتفاقات تلخی که بیش از یک قرن پیش رخ داد، اظهاراتی خلاف واقعیت، بی‌اساس و ناحقی را ارائه کرد.

رئیس جمهور ترکیه در این خصوص گفت: رقابت در زمینه وقایع غم‌انگیز تاریخی را انسانی نمی‌دانیم. هنوز برای پیشنهادمان در راستای راه‌اندازی کمیسیون تاریخی به منظور بررسی ادعا‌های ارمنی‌ها که سال‌هاست بر زبان می‌آورند، پاسخی دریافت نکرده‌ایم.

رجب طیب اردوغان در ارتباط با بیانیه رییس‌جمهور آمریکا در مورد وقایع سال ۱۹۱۵ ادامه داد: معتقدیم که فشار گروه‌های افراطی ارمنی و گروه‌های تُرک ستیز در این زمینه موثر بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نسل کشی ارامنه حزب ملی گرای ترکیه فعال سازی اس ۴۰۰ رئیس جمهور آمریکا جمهور آمریکا اس ۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۸۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست

به گزارش جام جم آنلاین، در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست که عصر امروز (پنجشنبه) به ریاست حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، ۶ دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت ۵ منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

در این جلسه رئیس جمهور در سخنانی، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسئولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهم‌ترین ماموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

ابراهیم رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاوردهای دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکارهای حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد تا علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز، با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت‌ دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیروهای نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.
سید ابراهیم رئیسی از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفا سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوزها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

دیگر خبرها

  • تعلیق مبادلات تجاری ۹.۵ میلیارد دلاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • تعلیق تبادل تجاری ۹.۵ میلیارد دلاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • مرز‌های دموکراسی غرب را منافع اسرائیل تعیین می‌کند
  • اردوغان: مرزهای دموکراسی غرب را منافع اسرائیل تعیین می‌کند
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • انتقاد اردوغان از بی‌تفاوتی غرب نسبت به نسل‌کشی در غزه توسط صهیونیست‌ها
  • انتقاد اردوغان از بی‌تفاوتی غرب نسبت به نسل‌کشی در غزه توسط صهیونیستها
  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • فعال حقوق بشر سخنرانی وزیر دفاع آمریکا را بر هم زد